Lady Grey

Met haar hart op de tong vertelt de Grey Lady haar verhaal.

Ze draagt al deze symboliek op haar huid. om te laten zien wat belangrijk voor haar is, waar zij in gelooft. Tegelijk zeggen de symbolen iets over wat anderen over haar geloven. Zwart en wit, met de grijze werkelijkheid in het midden.

Als ze enkel haar buitenkant  laat zien, zullemn mensen haar enkel (her)kennen door wat ze op haar huis draagt. Doordat ze in liefde spreekt zien we een nieuwe laag en door die openheid ontstaat er verbinding.

 

Ze verbindt met haar eigen zijn en daardoor verbindt ze met de wereld. Die verbinding overstijgt de symboliek, het geloof, de labels. Het verwijst naar iets groters dan wat wij zijn. De ruimte om voorbij de persoon te kijken en de iefde te zien.                       

(45 cm hoog)

Oneindig verbonden

Wij passen bij elkaar. We vliegen met elkaar mee, of we nu uit hetzelfde nest komen of niet. Een van ons haalt soms  capriolen uit in de lucht, of vliegt even zover als hij kan. Het kan allemaal bij ons, want we laten elkaar vrij in het vertrouwen dat we met elkaar verbonden zijn.

Er is altijd ruimte voor uitbreiding en ieder van ons heeft daar zijn eigen beeld en mogelijkheden bij. Zo zijn we allemaal uniek, in wat we doen, waar we heengaan, wie we meenemen. Dat maakt ons wie we zijn.

Deze puzzelstukken vormen 1 geheel en kunnen los van elkaar uitvliegen, ieder zijn eigen vlucht, altijd in vertrouwen met een basis van oneindige liefde. Wetende dat we altijd een thuis bij elkaar zullen hebben.

Gebroken druppel

Een druppel breekt

vissen verschijnen alleen of samen

verbonden door het water

met de stroom mee of juist niet.

 

Groei

ronde zachte lijnen

bonte vrolijke kleuren

groeien samen

vormen een cocon vol liefde

en nieuwsgierigheid naar meer.

 

Vervlochten

met elkaar ontrafel je maak je los

op weg naar omhoog.

 

In je eigen tempo

volg je je weg

naar daar

waar het gras

groener is

het water blauwer

de lucht frisser

dat wat er is

draag je met je mee

altijd

Dansend water

golvend

in een ritme

ze komen

en gaan

passen zich aan

het juiste perspectief

kloppend

en vloeiend

Trotsee

de weg

groei

naar daar

waar je mag zijn

Zie 

met open blik

door het venster

van de werled

vol liefde 

en mededogen