Mandala van leven

Mandala’s worden van oudsher gebruikt om te mediteren, om de rust en stilte in ieders zelf te vinden.

 

Deze mandala is de mandala van het leven. De spiraal die je ziet staat symbool voor het verkrijgen van inzichten. Het nodigt uit om naar binnen te keren en langs alles te wandelen wat je hebt meegemaakt. Door de spiraal te volgen wandel je langs alle facetten in jezelf, omarm je wat er op je pad is gekomen en kun je tot inzichten komen die je van binnen al met je meedraagt. Zodat als je de spiraal de andere kant op volgt, je de opgedane wijsheid mag delen met de wereld om je heen.

De puzzel van het leven

Deze tweeluiken brengen de puzzel van het leven tot leven. Ze vallen naadloos in elkaar en vormen een eenheid. Ook als losse puzzelstukken stralen ze in hun eigen kracht.

 

Die boodschap, die inspiratie, wil ik ieder meegeven in deze beelden. Verbondenheid met elkaar, net als wij als mensheid met elkaar verbonden zijn. En ook de kracht, de schoonheid van het individu. 

Stralend middelpunt

Deze stralen ontspringen uit dezelfde bron en keren terug naar hetzelfde midden. Iedere straal is uniek en door eenzelfde oorsprong verbonden.

 

Net als wij als mensen, iedereen stralend in zijn of haar eigen kracht  en met elkaar vormen we een rijk kleurenpalet. 

Sereen in balans

Yin yang staat symbool voor harmonie, voor beweging, voor leven. Het zijn tegenpolen van elkaar en toch kunnen ze niet zonder mekaar en zijn ze onlosmakelijk verbonden.

 

Met deze yin yang wil ik de kwetsbaarheid in het leven uitnodigen. Net als bij de yin yang, gaat kracht hand in hand met kwetsbaarheid. Om te omarmen dat beiden hun plek in jou mogen hebben en dat de schoonheid ligt in het pure.

Wat je geeft krijg je terug

Deze boemerang is geïnspireerd op de Aboriginals. Vanuit de vroegere tijden herinnert ze ons eraan dat wat je uitdraagt in de wereld, altijd naar je terug zal keren.

 

Het nodigt uit om er te zijn voor elkaar, wetende dat als je zelf obstakels tegenkomt, je ook geholpen zult worden.

Hieronder kun je nog veel meer voorbeelden zien van grote werken. Hebben deze werken je interesse gewekt?

Kom vrijblijvend bij me thuis. Ook is het mogelijk dat ik bij jou thuis kom , zodat je kunt zien hoe het in je eigen interieur staat.